Superdruk en toe aan vakantie? Pak je rust met een Virtueel assistent (VA)

Tijdens je vakantie zat je hoofd vol met een overlopende to-do lijst. Nu je weer gestart bent, ben je al weer toe aan vakantie. Pak het eens anders aan en ga werkzaamheden uitbesteden aan een virtueel assistent. Met secretarieel support en technische support voor je website kom jij toe aan jouw talenten. En je to-do lijst? Deze wordt korter.

Rennen, vliegen en door. Hoe kan het anders

In je agenda zijn de actiepunten van vorige week nog niet doorstreept. Toch begint de nieuwe week met nieuwe acties. En jij maar rennen, vliegen en weinig tijd voor je gezin, hobby en Netflix. Tijd om het anders aan te pakken. Je kan een maand een lijst bijhouden van de werkzaamheden die je niet leuk vindt of die veel tijd van je vergen en bedenken wat een virtueel assistent van je kan overnemen.

Hoe ga je de samenwerking met een VA aan?

Tijdens het gesprek bespreken we je to-do-lijst. Het gaat erom waar jij behoefte aan hebt. Een VA kan online met je samenwerken verschillende gebieden. ABC virtueel assistent biedt secretariële support en technische support (webassistant). Met secretarieel support ontzorg ik je met agenda- en mailbeheer, een mailing verzenden waar je al tijden tegen aan hikt, of je handgeschreven tekst digitaliseren. Bewaar al je aantekeningen in je computer. Weggestreept van je lijst; weg uit je hoofd. Technische support helpt met het bouwen en beheren van je website, een webinar voorbereiden, animatievideo voor op je website of het social media pakket. Vraag hulp! En krijg tijd voor leuke dingen.

Vertel me eens? Hoe pak jij het aan

Welke werkzaamheden neem je mee naar je weekend? Welke werkzaamheden wil je nu van to-do-lijst afstrepen? Denk er eens over na. Een VA is een online samenwerking aangaan. Laat los; en kijk welke mooie zaken er op je af komen. Deze duizendpoot staat voor je klaar. Bel of mail me. We maken direct een afspraak. https://abcvirtueelassistent.nl/contact/