Ontwikkeling van een Webassistant

Is ontwikkelen belangrijk? Of een onderdeel van je onderneming?

Stilstand = achteruitgang
Mijn standpunt hierin lees je dus al. Ik vind ontwikkeling heel belangrijk. In mijn werk en juist voor mijn toekomst. Als directiesecretaresse en VA verandert er veel. De computerwereld maakt enorme stappen. Alles is online of gaat online. Supermooi toch? Als directiesecretaresse volg ik de ontwikkelingen en werk al jaren met verschillende tools. Als VA bied ik technisch webbeheer en die ontwikkeling gaat snel.

Opleiding Webassistant
In januari heb ik de opleiding tot Webassistant bij Weblish gevolgd. Veel informatie en kennis volgen zich op. WordPress, de organisatie van webinars, animatievideo’s maken, nieuwsbrief via MailChimp versturen, Bloggen en SEO. Ook heeft mijn website een make-over gekregen. Waar ik die eerst met zelfaangeleerde kennis heb gevuld, krijg ik nu meer kennis en vaardigheden daarvoor; mijn zelfvertrouwen met het programma groeit.

Turbotraining in sneltreinvaart
De naam zegt het al, in een sneltreinvaart volgen onderdelen zich op. Het is bij te houden, maar het is ‘werken’. Ja, werken aan al die leuke tools die we leren. Zo is het de bedoeling om de aangeleerde tools als opdracht uit te werken. Uitwerken zodat ik de felbegeerde vinkjes krijg om dat mooie certificaat uiteindelijk in handen te krijgen. Nadat ik het certificaat heb ontvangen, heb ik nu het Webassistant logo op mijn website geplaatst.

Welke vaardigheden breng ik voor jou in de praktijk?
Allemaal! Als je dat wenst natuurlijk. Stel je krabt je achter je oren omdat je al zolang die ene nieuwsbrief wil versturen. Ik help je om je tekst en afbeeldingen in MailChimp te plaatsen. In overleg maken we daarvan een prachtige nieuwsbrief. Ik gebruik jouw gewenste kleuren. Jouw huisstijl.

Nog een voorbeeld: wil je met je tijd mee en een animatievideo op je website plaatsen? Een animatievideo kan voor verschillende doeleinden. Een vacature die je eruit wilt laten springen. Of een dienst die je aanbiedt. Prachtig om te maken, mooi om te zien en nog leuker om dan op je website of social media te plaatsen.

Een gesprek werkt!
Kan ik wat voor je betekenen? Laat een bericht achter en we gaan samen in gesprek
WebAssistant