Ik neem de online techniek van je business over, zodat jij kunt focussen op je klanten

Een technisch virtueel assistent

Van directiesecretaresse naar Technisch virtueel assistent

Directiesecretaresse, regelnicht, ik doe het wel even, kom maar op met die taak…… Dat ben ik. Al jaren. Is het voor een werkgever, is het thuis en soms ook voor een ander (al ben ik niet voor zorg in de wieg gelegd hoor, maar dat is een ander verhaal). Kom je er niet uit met de computer, wacht maar ik kijk wel mee. Weet je niet hoe het ene systeem werkt, wacht even hoor…

Tsja, uitzoekklusjes ik was en ben er gek op. Weet je even niet hoe het werkt? Ik ga wel even ‘knutselen’. En meestal lukt het dan wel. Ik zorg wel dat er een back-up is. En dat ik de zaken kan terugdraaien. Eerst even testen zeg maar.

Wat ik zeggen wil ….

Nu ga ik een heel andere kant op met deze blog. Wat ik zeggen wil is: ik heb heel wat toeren gedraaid. Maar ik heb gevonden wat ik wil, waar ik energie van krijg en heb de ENORME sprong genomen. Ik ben gegroeid naar een technisch virtueel assistent.

WAT…. Een technisch virtueel assistent

Ik ga AAN van jouw website creëren, een online leeromgeving maken, de e-mailmarketing helemaal neerzetten. Eerst ga ik in overleg met de klant. Wat wil je precies, wie ben je, wat doe je en wat verwacht je als eindresultaat. Deze brainstorm vooraf is voor mij belangrijk zodat mijn klanten tevreden zijn. En juist om inzicht te krijgen naar de precieze vraag.

En ook nu hoor

Ik doe meer dan wat ik heb afgesproken. Mijn valkuil. Ik regel het wel even. Als ik je tekst lees (ik schrijf niet, alleen voor mezelf) en ik zie wat opvallends, ja dan laat ik het je even weten. Of ik pas het aan.

De afgelopen jaren

Ik heb veel verschillende klussen aangenomen. Tussendoor, en met enige spoed, interviews transcriberen. Troubleshooting van een website. Aanpassingen realiseren op de website. Adviseren wat er beter kan op de website. Websites verhuizen. Opleidingen gevolgd om te kunnen troubleshooten. Om een online leeromgeving te maken. Op welke wijze moet een funnel in elkaar gezet worden. Coaching gevraagd om eens helderheid in mijn aanbod te krijgen.

En thuis draaide de boel ook door

Die f.ck.ng C is ook hier geweest. Ziek zijn, zieke kinderen, zieke hond, huis verbouwen, plannen maken. Teveel om op te noemen. Maar ook daar komt de regelnicht naar boven. Ik doe het allemaal wel even. Maar ik heb ook geleerd om voor mezelf te zorgen en af en toe me-time te nemen. O ja, en sporten doe ik ook graag. Nu nog 2x hardlopen in de week, maar kickbokstraining trekt me ook weer aan.

En nu ben ik fulltime ondernemer

En ga ik dus AAN van jouw website, jouw online academie en jouw e-mailmarketing. Als technisch VA mag je me voor die uitdagingen vragen. En heb je een klus om te transcriberen, een keer notuleren, of eens wat anders? Bel me en vraag ernaar. Ik help jou ook graag.