E-mailmarketing

Aan het werk

Je website is geheel naar je tevredenheid. Je hebt een weggever die je als downloadbestand op je website hebt geplaatst. Dat kan anders!

Zorg dat  je weggever gelinkt is aan je e-mailmarketing. Jij ontvangt een mailadres in ruil voor je weggever. Breng vervolgens je diensten onder de aandacht bij deze aanvrager. Als coach / trainer draait je praktijk de hele dag op volle toeren. Tussendoor vraagt je administratie nog de aandacht, je social media, uitzoekklusje voor de klant en daarnaast nog al het technische voor je website en de e-mailmarketing.

Met goede moed ben je begonnen. Je weggever is gereed of moet misschien nog opgemaakt worden (vraag hiernaar). De concept teksten voor de mails heb je klaar. En toen had je er geen tijd of geen zin meer in. Laat me je helpen!

STOP! Laten we kennismaken en als we beide JA zeggen, ga ik voor je aan de slag. En jij, helpt je klanten. Of even genieten van een vrij moment en invullen op jouw manier.

Dit is voor jou ......

E-mailmarketing

 • Koppeling met je website
 • Je weggever is de eerste mail
 • Stuur een welkomstbericht en vertel wie je bent
 • Stuur je aanbod (een klein product)

Wat is inbegrepen bij de prijs

 • Mailblue of Active Campaign schaf je zelf aan. Je ontvangt hierover advies
 • Ik adviseer je over de te volgen route

Wat krijg je voor de e-mailmarketing

 1. Weggever al helemaal klaar?
  Is je weggever al helemaal in je huisstijl gemaakt? En klaar om getoond te worden op je website. Zo niet, dan kan ik je hiermee verder helpen.
 2. Materialen en planning
  Tijdens een korte kennismaking en brainstormsessie is een planning afgesproken om de snelheid in de werkzaamheden te houden.
  Wat lever je zelf aan:
  - Teksten
  - Afbeeldingen
 3. Look & feel
  De look & feel van de e-mailmarketing wordt (ongeveer) gelijk aan je website.
 4. Testen, testen en nog eens testen
  Regelmatig testen we de e-mailmarketing. Voordat de link op de website geplaatst worden en jij gaat knallen met de weggever werkt alles perfect.