No-nonsense website

Anita ABC va

Ben jij klaar voor je no-nonsense website. Als coach / trainer draait je praktijk de hele dag op volle toeren. Tussendoor vraagt je administratie nog de aandacht, je social media, uitzoekklusje voor de klant en daarnaast nog al het technische voor je website.

Met goede moed ben je begonnen. Alles uploaden, daar nog even een plugin uploaden en de tekst nog schrijven. O ja en vergeet de afbeeldingen niet. WordPress heeft vele instellingen die je doorloopt. Door alle technische handelingen ben je de gevolgde weg al kwijt geraakt en zoek je nu naar een speld in een hooiberg waar die ene instelling staat.

STOP! Laten we kennismaken en als we beide JA zeggen, ga ik voor je aan de slag. En jij, helpt je klanten. Of even genieten van een vrij moment en invullen op jouw manier.

Dit is voor jou ......

 • 5 pagina's (denk aan: home, aanbod, wie ben ik, contact, blog)
 • We starten met een brainstormsessie
 • Responsive no-nonsense website
 • Pagina voor de cookiemelding/verklaring, algemene voorwaarden en privacyverklaring (de tekst lever je zelf aan)
 • De basis staat na 2 weken voor je klaar

Wat is inbegrepen bij de prijs

 • Hosting via mijn partij (€ 25 per jaar)
 • Onderhoud 1e 3 maanden inbegrepen, daarna € 120 per half jaar
 • Jaarlijks kosten voor de extra plugins € 99

Wat krijg je nog meer?

 1. Brainstormen
  Na de wederzijdse JA plannen we een brainstormsessie. Deze sessie duurt ongeveer 1 a 2 uur. We hebben het over je praktijk, vullen een vragenlijst in, denken na over je boodschap en je visie. Na deze sessie ontvang je bericht over wat je gaat doen (huiswerk dus...), inclusief ingevulde bijlagen
 2. Materialen en planning
  Tijdens de brainstorm is een planning afgesproken om de snelheid in de website te houden. Alles voor je website gaan we verzamelen.
  Wat lever je zelf aan:
  - Teksten
  - Afbeeldingen
  - Cookieverklaring, algemene voorwaarden en privacyverklaring
  - Huisstijl: logo en/of favicon, kleurenpalet, lettertype (dit kan ik ook tegen een meerprijs voor je doen)
  - extra: achtergronden, icons voor je aanbod
  Heb je bij de tekst, afbeeldingen of juridische documenten hulp nodig? Laat het me weten, dan zoek ik de juiste persoon voor je.
 3. Look & feel
  Je website start met de home. Ik doe een eerste voorstel en deze bespreken we tijdens een online afspraak. De homepagina moet de juiste opzet hebben zodat ik verder kan met de rest van je no-nonsense website.
 4. Ik ga voor je aan de slag
  Zelf kan je de voortgang volgen.
 5. Jouw website online
  We bespreken nog een keer je website. De laatste aanpassingen worden gedaan. En op dat moment spreken we ook een datum en tijd af waarop je website online gaat knallen.