Hoi, ik ben Anita van den Berg en neem je mee in mijn verhaal.

In 1983 ben ik geboren, samen met mijn zus kwam ik het leven van ouders overhoop gooien. Onverwachts was ik niet alleen, maar we waren met zijn tweeën. Natuurlijk hadden zij een schok, maar al snel waren we (gelukkig maar) allebei welkom. Ook wij waren een tweeling die onafscheidelijk waren totdat we na de basisschool opeens ieder naar een andere middelbare school gingen. Even vooruit spoelen, we bleven veel dingen samen doen en doen dat nu nog.

babyjaren - kopie

IK WILDE MEER......

Al sinds dat ik klein was wilde ik meer. Meer van wat er toen mogelijk was. Ik wilde uitvliegen, ik wilde anders zijn. Misschien wel anders zijn omdat je als één van een tweeling altijd samen wordt gezien. En ook zo wordt aangesproken. Mijn pad is heel anders gelopen. Ik ging vroeg samenwonen, kreeg op tijd kinderen en mijn dromen verdwenen naar de achtergrond. Nadat ik mijn huidige man heb leren kennen mochten mijn gedachten toch andere wendingen krijgen. Ik mocht eindelijk staan voor mezelf.

'VAN GEDACHTE NAAR UITVOERING'

In 2018 kwam ik voor het eerste in aanraking met de term Virtueel Assistent. Na enige tijd onderzoeken besloot ik hiervan meer te willen weten en vooral een startopleiding te volgen. Wat houdt het in om ondernemer te zijn? Wat heb ik hiervoor nodig? Welke kennis is voor mij van toepassing. Maar vooral .......

camping - kopie

WAT WIL IK MET MIJN VERDERE TOEKOMST

Als directiesecretaresse draai ik al jaren mee. Verschillende werkzaamheden hebben de revue gepasseerd. En waar ik vooral warm voor draaide deed ik maar sporadisch. De techniek achter een systeem, waarom ziet iets er mooi uit en vooral het werkend maken van dat alles. Heerlijk… uitzoeken… en erover nadenken …. erover sparren …. creëren ….. realiseren ….. vergaderingen voorbereiden en notuleren kan ik op mijn duimpje.

ER KRIEBELDE IETS

Met de eerste opleiding naar virtueel assistent ben ik aanraking gekomen met het realiseren van de website, de betekenis van funnels, weggevers, nieuwsbrieven. Technisch va, maar dan de basis. Daarna ben ik me gaan verdiepen in de wereld die Webassistent oftewel Technisch virtueel assistent heet. Hier en daar een opleiding. Opdrachten aannemen. Uitvoeren. Soms onderuit gaan. Leermomenten doorgaan. Maar mijn aanbod krijgt al meer vastere vorm.

UITEINDELIJK BRACHT 2021 IETS ONVERWACHTS

Na een 1e lockdown door Corona en daarna een 2e werd ik overvallen door een burn out. Ik werkte in loondienst, probeerde mijn eigen bedrijf op poten te zetten en heb 3 kinderen die in de tussentijd vermaakt en geholpen moesten worden. Het was teveel. 2 zaken gingen op hold (nee, niet de kinderen). En nadat ik hersteld was heeft het me doen inzien dat ik keuzes moet maken. Deze keuze heeft ertoe geleid dat ik per september 2022 fulltime ben gaan ondernemen.

GEDURFD…MAAR SOMS

Is het nodig om te groeien. Als mens, als bedrijf, met mijn aanbod, voor mijn kinderen, te gaan staan voor MIJN TOEKOMST.

IK WIL PLEZIER EN GROEI

Nog een paar weetjes:

  • Ik woon in Hoogkarspel
  • Getrouwd en 3 lieve kinderen
  • Onze hond heet Brutus
  • Ik ben ‘verslaafd’ aan chocolade
  • Maar geniet ook van hardlopen
  • Of een lange wandeling
  • Een borreltje op zijn tijd met vrienden of op een feestje
  • Ons huis blijven we nog wel even verbouwen
  • Elk jaar gaan we met de caravan op pad
ABC virtueel assistent

"Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn"

George Eliot

Tooltip:
Mailblue voor al je mails.
Tidycall voor het inplannen van afspraken.

Anita van den Berg
Hoogkarspel
info@abcvirtueelassistent.nl
Telefoon: 06 52 677 940
KvK nummer: 75290367
BTW: NL002096652B03