Salespagina, bedankpagina en e-mails koppelen

Aan het werk

Je website staat al. Je bent gegroeid, je aanbod is gewijzigd en je bent er klaar voor om het de wereld in te doen. Je product/dienst lanceer je binnenkort op social media. Je bent druk met de invulling ervan en ondertussen moet het nog op de website geplaatst worden. Een salespagina, bedankpagina, afrekenpagina en de e-mails koppelen.

Een compleet plaatje om je nieuwe aanbod technisch neer te zetten op je website en e-mails te versturen.

Jij draait je praktijk. Zet de puntjes op i voor je aanbod. En dit technische deel neem ik op me.

"Een doel is een droom met een deadline"

Napoleon Hill

Dit is voor jou ......

  • Salespagina
  • Bedankpagina
  • Afrekenpagina
  • Maximaal 5 mails gekoppeld (e-mailfunnel)

Wat is inbegrepen bij de prijs

  • Koppelen van de pagina's
  • Koppelen aan de betaalmogelijkheid
  • Mailblue / Active Campaign schaf je zelf aan. Ik adviseer je hierbij

Wat mijn klanten vertellen....

Francien van den Boomen
Francien van den Boomen Business mentor voor vrouwelijke ondernemers

Anita is een behulpzame virtuele assistente die me helpt met o.a. het plaatsen van mijn blogs en de foto’s op mijn website. Ze staat voor me klaar als ik iets extra’s nodig heb. Ze regelt de achterkant van mijn WordPress website.

Anita houdt zich aan haar afspraken en is flexibel als het eens anders loopt.  Ik ben heel blij met Anita als mijn Virtuele Blog Website Assistente die het mogelijk maakt dat ik me kan focussen op de dingen waar ik goed in ben.

Vivian Scholte
Vivian Scholte Geboorte vol vertrouwen

Heel fijn en snel geholpen! Top

Wim Veen
Wim Veen Veen Sportmassage

Zeer betrokken, heel deskundig en super blij met mijn website.

Jeannette Commandeur
Jeannette Commandeur Ademcoach bij Jouw Ademkracht

Een hele mooie en prettige samenwerking. Anita luistert goed naar de wensen, werkt ze uit en komt met voorstellen. Haar creativiteit is onuitputtelijk en bedenkt steeds weer nieuwe dingen om de website nog unieker te maken. Ze reageert snel op verzoeken en denkt mee en geeft goede adviezen. Is ook zeer taalkundig en leest ook graag even mee met de teksten. Anita zorgt ook voor een goede planning wat mij weer veel structuur en overzicht gaf en een stok achter de deur 😉. Nog steeds heel blij met mijn website, nogmaals thankX

Marloes Kok
Marloes Kok Konektis

Lieve Anita, ik heb jou ingehuurd voor het maken van een website voor een kleine, startende onderneming. Gericht op consultatie en advies voor (jong)volwassenen, met (vermoedens) van een autismespectrumstoornis. 

De samenwerking heb ik als bijzonder prettig ervaren. Ter meer doordat ik in een bijzondere periode zit, en jij al het geduld hebt gehouden om mij te helpen en ondersteunen in dit proces. Ik vind het fijn te weten,  dat je de tijd en ruimte hebt genomen. Het is een mooie en overzichtelijke site geworden.

Ik raad het zeker aan om met Anita te werken. Ze is een kundige, lieve en betrokken vrouw. Die met veel liefde en passie haar beroep verstaat. Daarnaast vind ik je stoer, omdat je zelf ook besloten hebt hier je focus op te leggen. Ik zou zeker bij jou komen, als je voor een redelijke prijs, goed advies en deskundigheid zoekt.

Nogmaals dank voor alles.

Previous
Next

Wie is Anita van den Berg

Zo door de jaren heen is GROEI iets wat vooraan mijn ontwikkelrijtje staat. Ik ben van mezelf niet groot ;-), maar sta mezelf toe om te groeien. Al dat ik klein was wilde ik meer. Meer van wat er toen mogelijk was. Ik wilde uitvliegen, ik wilde anders zijn. Misschien wel anders zijn omdat je als één van een tweeling altijd samen wordt gezien. Ik sta voor werkPLEZIER en GROEI. Groei je met me mee?

WhatsApp Image 2020-09-17 at 15.12.05 (3)