website 1600x600 laptop achter tafel

Voor verschillende diensten inzetbaar

Secretarieel support en webbeheer

Met verschillende diensten zet ik mij in voor jouw bedrijf. Als virtueel assistent / webassistent / directiesecretaresse / duizendpoot / managementassistent ben ik begaan met je bedrijf. De werkzaamheden zijn in goede handen. Ik ben betrokken bij je onderneming en ga accuraat aan het werk om jouw werkzaamheden uit handen te nemen. Hiermee krijg je rust, overzicht en ruimte in je agenda. Rust om eens tijd te hebben om naar die ene sportevenement van je zoon/dochter te gaan. Overzicht zodat je je onderneming verder kunt laten groeien. En ruimte zodat je met een soort helikopterblik over alles heen kunt kijken. Dat alles zonder altijd maar te moeten 'rennen' en 'vliegen'. Nadat we elkaar hebben gesproken ga ik voor je aan het werk. Ondersteuning op afstand, maar online dichtbij!

 

Heb je een andere hulpvraag of misschien een combinatie van werkzaamheden? Dat is mogelijk en bespreekbaar. Een gesprek werkt!

Waarom ABC virtueel assistent

Het is mijn missie om ZZP'ers en MKB'ers bij te staan in de werkzaamheden. Vergroot zichtbaarheid met een website die voor je werkt. Met online support help ik je groeien. We hebben (online) contact over de werkzaamheden.

'Door een ambitieuze organisator te zijn voer ik met veel optimisme doelgericht de opdracht uit. Door vertrouwelijk met gegevens om te gaan ben ik betrouwbaar voor de klant.'

Contactgegevens

Anita van den Berg
Hoogkarspel
info@abcvirtueelassistent.nl
Telefoon: 06 52 677 940

KvK nummer: 75290367

WebAssistant