website 1600x600

Webbeheer

Website in WordPress

Heb je een website nodig? Samen kunnen we je wensen veranderen in een ontwerp en vervolgens in een website. Jouw ideeën komen terug op het scherm. Het tarief wat genoemd is, is gebaseerd op 6 pagina's waarbij je zelf je teksten en afbeeldingen aanlevert. Redigeren van teksten kan in overleg. Het is mogelijk om je hierin te ontzorgen door een tekstschrijver en fotograaf voor je te regelen. Uiteraard krijgt het contactformulier een plek op je website.

Webshop in WordPress

Ga je online je diensten of producten aanbieden? Een webshop in WordPress kan volledig volgens je wensen worden gemaakt. Daarnaast krijg je een video om zelf ook diensten en producten toe te voegen aan Woocommerce.

Onderhoudsbeheer website

Om je website draaiende te houden zijn updates nodig van plugins, thema's en WordPress zelf. Ook is het belangrijk om regelmatig berichten of blogs te plaatsen. Door (ver)nieuw(d)e content kom je hoger in Google. Het tarief is berekend op de updates en 2 keer een bericht plaatsen.

Google Analytics

Op Google wil je gevonden worden. Welke stappen zijn hiervoor nodig? Begin met het inschrijven van je bedrijf op Google Mijn Bedrijf. Ook al is je website nog niet gereed, je bedrijf is al zichtbaar in Google.
Met Google Analytics is zichtbaar wat het gedrag is van je bezoekers op je website. Vanuit de resultaten krijg je inzicht waarop je bezoekers op jouw website zoeken. De tool Google Analytics plaats ik bij het bouwen van je website op de achtergrond.

Zoekwoordenonderzoek

Met zoekwoordenonderzoek kom je erachter waarop een bezoeker en een toekomstige klant jou zoekt. Word er meer gezocht op onderzoek of research... Foto's of beelden.... Deze resultaten verwerk je in teksten en blogs. Hiervoor lever ik op verzoek een rapportage aan.

Animatievideo

Beeld zegt meer dan woorden. Hoe krachtig is het om je boodschap over te brengen in beeld, met maar een paar woorden. Dit kun je inzetten voor een vacature, een product verkopen, om je bedrijf in beeld over te brengen of voor social media.

Tarieven

Met webbeheer realiseer ik je website en de werkzaamheden daaromheen. Volgens afspraak creëer ik de website die je voor ogen hebt.

Tijdens het gesprek bespreken we een vragenlijst om je wensen te beschrijven. Ondertussen finetunen we het beeld wat jij in gedachte hebt, en als dat beeld helder is maak ik je website.

Website creëren

vanaf € 600* je website online
  • 6 pagina's, 2 aanpasmomenten, licentiegebruik voor 1 jaar

Website en webshop

vanaf € 800*
  • Functies zoals de website, webshop met max 10 artikelen incl videohandleiding

Onderhoudsbeheer

€ 30* per maand
  • Plugin, thema en WordPress updates en 2 keer een bericht plaatsen/kleine wijziging

Na een gesprek volgt een offerte met je wensen. Is de offerte akkoord, dan volgt een overeenkomst waarop de algemene voorwaarden van toepassing zijn.

*De tarieven zijn exclusief btw

Website / e-mailmarketing / online leeromgeving / offices support

Ook kan je me inschakelen voor: bestaande website / webshop / online leeromgeving - blog online zetten - redigeren - transcriberen - notuleren - office templates

Contactgegevens

Anita van den Berg
Hoogkarspel
info@abcvirtueelassistent.nl
Telefoon: 06 52 677 940

KvK nummer: 75290367
BTW: NL002096652B03