Een professionele website om klanten aan te trekken

HOE LANG STEL JIJ DIE NIEUWE WEBSITE AL UIT

Je praktijk draait de hele dag op volle toeren. Tussendoor vraagt je administratie nog de aandacht, je social media, uitzoekklusje voor de klant en daarbij nog het technische voor je website. Terwijl je het sleutelen aan je website uitstelt, loop je dagelijks klanten mis.

Met goede moed ben je begonnen. Het begon al met het staren naar de verschillende systemen en hostingpartijen. Wat een keuzes. O ja, eerst maar eens kijken wat er voor nodig is.

Afbeeldingen. Check.
Tekst. Ongeveer check.
Het is nogal wat. Welke pagina’s wil je online. Je bedrijf is jouw expertise. Dus het schrijven zou je toch moeten kunnen?
Je bent begonnen, maar het technische deel zorgt ervoor dat je blokkeert.
Systeem downloaden | Thema uitzoeken | Plugins uploaden | Hoe werken al die knoppen | Customizer instellen | Een logo downloaden | Een pagina aanmaken | Een menu maken | HEEL WAT DUS

HERKEN JIJ JE IN HET VOLGENDE

 • Er zijn regelmatig bellers om informatie op te vragen. Je had ze graag doorverwezen naar je website, maar helaas staat die nog steeds niet online.
 • Op social media wordt gevraagd of er een website is waar je diensten op staan. Wat je nu precies doet. Wie je eigenlijk bent. Maar ja, door het uitstellen ben je nog niet begonnen met het realiseren van een website.
 • In je hoofd staat je website al klaar. Maar ja, de zin is inmiddels verdwenen. Je hebt al minder motivatie omdat je niet weet waar te beginnen.
 • Naast je harde werk voor je klanten blijf je continu aan je website sleutelen, zonder resultaat. In die tijd had graag meer tijd doorgebracht met je gezin.
 • Doordat jouw expertise op heel andere vlakken dan een website bouwen ligt, merk je dat je irritatielevel groeit als je aan eigen website denkt.

En een website die ook echt klanten aantrekt
En een website zodat er vragen gesteld kunnen worden via een formulier
En een website waar je trots op bent
En ja, dus ook die website waar je naar kan verwijzen op social media

boom in bloei 2

HOE FIJN ZOU HET ZIJN ALS

 • Potentiële klanten via je website contact met jou opnemen. Zo makkelijk kan het gaan
 • Je een website hebt die exact in lijn is met wie jij bent en wat jouw expertise is. Een website om trots op te zijn.
 • Jij je dagen eindelijk weer kunt besteden aan waar jij wel energie van krijgt. Je klanten, je gezin en andere leuke dingen.
 • Jij je niet langer zorgen hoeft te maken om de techniek van je website. Geen stress en gesleutel, maar alle focus op je praktijk.

“Je hoeft geen bedrijf met 100 werknemers te hebben om een idee te ontwikkelen.”

Larry Page

ZIJ GINGEN JE VOOR

Linda Bult
Linda Bult Linda Bult Loopbaanadvies

Anita heeft mijn website vernieuwd en ik heb nu een eigen Academy. Fijn om hierin samen op te trekken en te sparren. Er kan zoveel! Korte lijnen, kijken en weer bijstellen, efficiënt en prettig samenwerken. Dat stond centraal. Zo kom je tot een mooi resultaat. Dank je wel!

Daniëlle Kip
Daniëlle Kip 1671 Finance & Organize

Ik kwam in gesprek met Anita met vragen over mijn huidige website + webshop. In overleg hebben we besloten dat Anita mijn huidige website zou overnemen en helemaal opnieuw zou bouwen omdat deze super traag was en diverse problemen had. Binnen de afgesproken tijd had Anita de website overgeleverd.  Ben heel blij dat ik de keuze heb genomen om met Anita in zee te gaan. Dat zij mijn website onderhoud en diverse aanpassingen realiseert.

Jeannette Commandeur
Jeannette Commandeur Ademcoach bij Jouw Ademkracht

Een hele mooie en prettige samenwerking. Anita luistert goed naar de wensen, werkt ze uit en komt met voorstellen. Haar creativiteit is onuitputtelijk en bedenkt steeds weer nieuwe dingen om de website nog unieker te maken. Ze reageert snel op verzoeken en denkt mee en geeft goede adviezen. Is ook zeer taalkundig en leest ook graag even mee met de teksten. Anita zorgt ook voor een goede planning wat mij weer veel structuur en overzicht gaf en een stok achter de deur 😉. Nog steeds heel blij met mijn website, nogmaals thankX

Marloes Kok
Marloes Kok Konektis

Lieve Anita, ik heb jou ingehuurd voor het maken van een website voor een kleine, startende onderneming. Gericht op consultatie en advies voor (jong)volwassenen, met (vermoedens) van een autismespectrumstoornis. 

De samenwerking heb ik als bijzonder prettig ervaren. Ter meer doordat ik in een bijzondere periode zit, en jij al het geduld hebt gehouden om mij te helpen en ondersteunen in dit proces. Ik vind het fijn te weten, dat je de tijd en ruimte hebt genomen. Het is een mooie en overzichtelijke site geworden.

Ik raad het zeker aan om met Anita te werken. Ze is een kundige, lieve en betrokken vrouw. Die met veel liefde en passie haar beroep verstaat. Daarnaast vind ik je stoer, omdat je zelf ook besloten hebt hier je focus op te leggen. Ik zou zeker bij jou komen, als je voor een redelijke prijs, goed advies en deskundigheid zoekt.

Nogmaals dank voor alles.

Vivian Scholte
Vivian Scholte Geboorte vol vertrouwen

Heel fijn en snel geholpen! Top

Wim Veen
Wim Veen Veen Sportmassage

Zeer betrokken, heel deskundig en super blij met mijn website.

Previous
Next

HET RESULTAAT VAN ONZE SAMENWERKING

 • Heb je een professionele website die je klanten aanspreekt
 • Sluit je website aan bij jouw praktijk en bij jouw klanten
 • Is jouw website geoptimaliseerd om te lezen vanaf de telefoon, tablet of computer
 • Een website die ook technisch volledig klopt. Alle linkjes, koppelingen en formulieren werken
resultaat
ABC virtueel assistent

TIJDENS ONZE SAMENWERKING

 • Starten we met een brainstormsessie om je wensen helder in beeld te hebben. Dit geeft rust en een planning
 • Na de brainstorm is de planning uitgewerkt. Je wensen staan op papier.
 • De taken voor een ieder zijn bekend. Werk met een doel.
 • Nadat de eerste pagina online staat hebben we contact. Is alles volgens wens en weer verder met het vervolg.

Wat is inbegrepen bij de prijs

Over de hosting en je domeinnaam geef ik je advies via welke partij dat kan gaan.

Onderhoud is de 1e 3 maanden inbegrepen, daarna €150 per half jaar

Een tool voor het bouwen van je website en extra plugins oa de veiligheid en snelheid (na het eerste jaar €99 per jaar)

De prijs is afhankelijk van je wensen.

 

Vanaf € 1.299 exclusief btw

Wil je een afsprakentool toevoegen, meer pagina's plaatsen, wil je nog een webwinkel toevoegen voor enkele producten etc, dan heeft dit effect op de totaalprijs.

 

HET PROCES VAN ONZE SAMENWERKING

Wie is Anita van den Berg

Sinds het online tijdperk (en we bij mijn ouders een computer hadden) trekken websites me op 1 of andere manier aan. De ene keer is de look en feel zo en de andere keer zo. En toch duurde het nog even voordat ik er iets mee ging doen. Ongeveer tien jaar terug mocht ik ook de website bijhouden van het bedrijf waar ik in loondienst was. Fascinerend. En dat volgde nog meer toen ik mijn bedrijf begon. Mijn eerste website werd in elkaar geknutseld. Dat was het moment dat ik een opleiding ervoor ben gaan volgen. En nog 1 voor de troubleshooting, en nog 1 om afspraken te plannen en nog 1 om een online leeromgeving te bouwen. Het rijtje gaat nog even door. Ik geniet van het bouwen, het proces ernaar toe en van het uiteindelijke resultaat.

ABC virtueel assistent